Uteområdet

Merikroken barnehage har et stort, fint uteområde som innbyr til mye god lek for liten og stor.

Vi har en stor grasslette som blir brukt til fotballkamper, regelleker og hinderløype.

To bygninger: en dukkestue og en grillhytte som brukes en del. Grillhytta er mest i bruk i forbindelse med korte turer på kalde og regnfulle dager, da er det godt å spise maten sin under tak. Den blir i perioder også brukt til andre ting som lesestund og samlingsstund.

To lekestativer: en for småbarn og en for større barn

Det inneholder to sandkasser: en ute og en under tak (garasjen)

En hinderløype for alle aldre, med utfordringer for alle.

Klatretrær, bl.a. et stort et på utsiden av gjerdet

Asfaltert plass med opptegnet sykkelvei, og bensinpumpe.

Sykkelaktiviteten er stor om sommeren. Det er lov til å ha med egen sykkel hjemmefra hver dag, hvis det er ønskelig. Barnehagen har også mange 3-hjulsykler til disposisjon :)

Uteområdet inneholder også flere husker, bl.a. en stor redehuske som er veldig populær

Sjørøverskuta vår tilbyr mye rollelek

En bakke som vi ruller og løper i

Vi har en grillhytte og noen benker som bl.a brukes til måltider. Men benkene brukes også i lek og til fysisk aktivitet. Da løper vi rundt, hopper opp og ned på de, og balanserer rundt på de.

Vi er så heldig at jordene liggende tett i tett inntil barnehagens gjerder. De benyttes blant annet til skiløyper om vinteren.