• 10 års jubileum!

Merikroken barnehage fylte 10 år!
    Vi feiret med sommerfest for store og små! :)

• Nye leker er stas!

Vi fikk noen nye leker i barnehagen. Barna her ikke sene om å ta dem i bruk og viser stor glede og skaperlyst!

• Skøytetur

De største barna har tatt skøytene fatt og koser seg på isen denne vinteren!

• Jul i Merikroken

Desember er en måned som hører julen til. Da legger vi annet opplegg til siden og fokuserer på å tilby barna en hyggelig og spennende juletid!

• Magisk Gruffalo-samling

I dag kom selveste Gruffalo på besøk i den magiske samlingsstunden. Han ble lurt av den lille smarte musa. En spennende fortelling med flotte natur-rekvisitter.

• Kyllinger

Da har kyllingene begynt å klekke! =)

I løpet av natten kom det 5 små kyllinger som skal få bo hos oss frem til påske ;)

• Karneval

Fredag 5. januar feiret vi karneval i barnehagen. Både små og store var utkledd. Vi danset samba, slo katta ut av sekken og koste oss med pølser til lunsj.

• Nissefest

I dag har vi hatt nissefest i barnehagen. Først hadde vi magisk samling på stua, hvor vi fikk høre om Snekker Andersen. Deretter gikk vi rundt juletreet før vi spiste julegrøt sammen. Etter maten hadde vi nisserøris, også kom nissen på besøk! Uttrykksikonet smile

• Jul i Merikroken Barnehage

Så langt i desember har vi hatt juleverksted, bakt lussekatter og pepperkaker, feiret lucia, sunget julesanger, hatt julesamlinger og pyntet juletre. I morgen skal vi ha nissefest også kan julen bare komme! <3

GOD JUL!

• Lucia

Fredag 11.desember feiret vi Lucia i barnehagen

• Magisk samlingsstund

Fredag 13.november kom barna inn i et magisk rom; med lav musikk, dempet belysning og flott pyntet med "snø" som hang ned fra taket.

• Trollfest

Fredag 6. november var mellom og stor på trollfest i skogen.

• FN-dagen

Vi inviterte foreldrene til å komme til barnehagen for å markere FN-dagen.

• Nytt kjøkken

Vi har pusset opp kjøkkenet

• IKT i barnehagen

Barna tok bilder med Ipad på tur

• Aktivitetssprell

I dag fikk vi besøk av 3 engasjerte damer fra "Aktivitetssprell"

• Sykehus

Barnehagen har fått eget sykehus

• Bamse spiser lunsj

Barns medvirkning hos 1-åringene

• Spilltesting

Årets barnespill 2015

Barnehagen har egen facebook side, som oppdateres jevnlig.